Capitooltjes

17 mei 2009

In 1984 ben ik met de auto van Austin naar Boston gereden en heb toen een groot aantal hoofdsteden van de Amerikaanse staten bezocht, en steeds het capitool gefotografeerd. Ik ben dat blijven doen op mijn trips, en op de site nu de foto's die ik digitaal beschikbaar heb als miniatuurtjes. Niet zinnig natuurlijk, maar wel een leuke besteding van een avond.

Indrukken onderweg

9 januari 2009

Ooit begonnen met een Olympus OM-2 heb ik dozen vol met honderden dia's, die wellicht ooit nog gescand worden. En inmiddels duizenden digitale foto's, per jaar en reis opgeslagen op de harddisk.

Op de site vindt u vooralsnog een beperkt aantal foto's die ik zelf mooi vond uit de collectie, gerubriceerd per reis. Door met de muis boven de kleine plaatjes te zweven wordt een grotere versie van die foto getoond.

Treinen

7 januari 2009

Op de een of andere manier blijven treinen fascinerend voor me. Onderweg probeer ik dus altijd nog plaatjes te maken van de locomotieven en treinen die mijn pad kruisen. En soms rij ik er voor om, of zoek spoorweg musea op.

Uitsnedes

12 januari 2009
Uitsnedes kunnen een foto heel anders maken. Voor de website van mijn bedrijf gebruiken we lage en brede banners. Hier een selectie van zulke foto's.